Användarvillkor

Dessa användarvillkor gäller för för de sökverktyg (”Söktjänster”) som tillhandahålls på webbplatsen www.alperna.nu av STÖK media AB, (orgnr: 556904-4869).

Observera att alperna.nu inte är en resebyrå eller researrangör och vi kan tyvärr inte hjälpa er med manuella resebokningar eller detaljerade frågor om researrangörer och bokade resor.

Genom att använda alperna.nu godkänner du följande användarvillkor. Om du inte godkänner våra användarvillkor bör du ej använda söktjänsten.

 Att vi kan komma att skicka dina uppgifter och önskemål vidare till relaterade företag som vi samarbetar med för att ge dig ett så bra erbjudande som möjligt.

Att din kontaktinformation kan komma att användas av tredje part för relaterade tjänster. Du godkänner även att vi lagrar dina uppgifter elektroniskt i minst 36 månader. Du kan när som helst begära att bli borttagen ur vårat aktiva register genom att kontakta oss.

Att Alperna.nu inte ansvarar för eventuella fel i uppgifter eller reseinformation som hämtas från externa partners och återförsäljare. Eller för information som publiceras på partners och återförsäljares webbplatser.

STÖK media AB ansvarar inte för tänkbara kostnader, skador eller förluster som kan uppkomma genom att du använder söktjänsten. STÖK media AB ansvarar ej heller om detta uppkommer kring beställningar och köp avseende partners och återförsäljares tjänster och produkter.

 

Hantering av personuppgifter

Information som vi samlar in och sparar är: ditt namn, e-postadress, telefonnummer, gatuadress, postnummer, ort samt den IP-adress som användes när informationen skickades in.  Vilken information vi samlar in och sparar är beroende på vilka delar av tjänsten du använder.

 

Hur din information används av oss.

Så används din information till tredje part vid förfrågningar:
Informationen du delar med dig av i din intresseförfrågan skickas till våra samarbetspartners som vi anser passa just dina behov, Informationen kan också användas av tredje part för erbjudanden om relaterade tjänster.

Om du inte längre vill få offerter och erbjudande:
Om du ångrar dig eller helt enkelt inte längre vill ha några prisförslag så kan du höra av dig till oss så raderar vi din information

Senaste resorna